Tegyen próbára minket, és csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez.

Gumiabroncs és felni értékesítése

Bármely személygépjárműre és motorkerékpárra tudunk ajánlatot adni Yokohama, Matador és Nokian termékeink széles palettájából. Gépjárműjére specializált szaktanácsadás a gumi és felni kiválasztásában, hogy járműve esztétikai értékét tovább növelhessük és Önnek az autózás kifogástalan élmény legyen.

 Árak

Gumijavítás

Megsérült gumiabroncsa, pótkereke, és nem tudja, mitévő legyen? Tapasztalt kollégáink vállalják gumiabroncsok teljeskörű javítását bármely autó- és motorkerékpár típusra.

Bármilyen útviszonyok között is vezet, a gumik hatással vannak az úttartásra, fékezésre, tehát az Ön vezetési komfortjára és biztonságára. A biztonságos vezetésben három egységnek van kiemelkedően fontos szerepe, ezek a lengéscsillapítók, fékek és autógumik.

Ezek képezik az úgynevezett „biztonsági háromszöget”. Ha ezek közül valamelyik elhasználódott, meghibásodott az Ön biztonsága optimális módon már nem garantálható. A gumi élettartamánál nem adnak meg lejárati határértéket sem kilométerben, sem időben. Ugyanakkor a jogszabály a gumi profilmélységét minimálisan 1,6 mm-ben szabja meg.

Szívesen segítünk

Árak

Centírozás

Acél és alumínium felnik centírozása professzionális gépekkel a legpontosabb munka érdekében.

A kerék centírozásának fontosságát legjobban a centírozás hiányán keresztül lehet megmagyarázni. Amikor az abroncs a kerékre kerül, két enyhén tökéletlen egység alkot egy szerelvényt. Annak az esélye, hogy a szerelvény sugárirányú és oldalirányú középpontjának súlyeloszlása tökéletes, gyakorlatilag egyenlő a nullával. A kerék kiegyensúlyozatlansága általában kétféle lehet: statikus és dinamikus kiegyensúlyozatlanság.

Statikus kiegyensúlyozatlanság: akkor fordul elő, amikor az abroncson egy nehéz vagy könnyű folt található. Ebben az esetben az abroncs nem gördül egyenletesen és a kerék fel - lemozgást is végez. Dinamikus kiegyensúlyozatlanság: akkor fordul elő, amikor egyenlőtlen a súlyeloszlás az abroncs/kerék szerelvény oldalsó középvonalának egyik vagy mindkét oldalán. A dinamikus kiegyensúlyozatlanság a kerék oldalirányú mozgását, illetve szitálását okozhatja.

Bejelentkezem

Árak

Felnijavítás

Parkolás, kátyú, esetleg kavics vagy bármilyen ütés felnijén nem probléma számunkra! Sérült, törött, erősen karcolt vagy rozsdás felnik szakszerű felújítása, javítása gyors határidővel.

Szinte már mindenki szembesült a gépkocsijának keréktárcsa sérüléseivel véletlen "padkázás" vagy kátyú okozta károkkal.

Ilyen esetben keréktárcsa pótlása költséges megoldás, és sok esetben a rendelése hosszadalmas folyamat. A sérült tárcsa rezonanciája káros hatással van a futómű szerkezetére ezért menetközben megváltozik az úttartás az autó kormányzása is
zavaró illetve szokatlan lehet.


Bejelentkezem

Árak

Flottaszervíz

Megbízható partnert keres céges flottájának? Vállaljuk cégek autóinak teljes körű gumicseréjét, abroncsok beszerzését, tárolását. Jelezze érdeklődését felénk és egy munkatársunk szívesen tájékoztatja a részletekről.

Autóklíma tisztítás

Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort.

A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül.

A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

A 15 perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. Ha az utastérben kellemetlen szag is van, szükséges lehet a 30 perces kezelés.
A klímatisztítás általában fertőtlenítő hatású, baktériumölő klímatisztító hab, vagy klímatisztító spray segítségével történik. A mi újdonságnak számító módszerünk során nem használunk vegyszert a klímafertőtlenítéshez, csak ózont, amit a kezelés végén visszaalakítunk oxigénné.

Az ózonos tisztítási eljárásnál a klímarendszer semmiféle megbontására nincs szükség, a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagykoncentrációjú ózon végzi. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. A mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat.

A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott. Nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló olyan anyagoktól, melyekről sokszor csak évekkel később derül ki káros hatásuk. A klíma tisztítása során felhasznált ózont a gép a folyamat végén visszaalakítja oxigénné, így a tisztított jármű azonnal használatba vehető. Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klímaberendezés együttes tisztítására, melyet legalább évente egyszer javasolt elvégeztetni.

2022 SIAD Gumi Kft. Minden jog fenntartva.